dimecres, 7 de novembre del 2012

La Intersindical-CSC dóna suport a la marxa contra les retallades de dijous 8 de novembre
 
La Intersindical-CSC dóna suport a la manifestació convocada per la Plataforma Sindical Unitària de Catalunya i us convoca DIJOUS 8 DE NOVEMBRE a les 17.30 davant de la Delegación del Gobierno (carrer Mallorca cantonada Llúria. Barcelona). Des d’aquí, la marxa contra les retallades arribarà fins a la Plaça Sant Jaume de Barcelona.

La Intersindical-CSC manifesta el seu rebuig a les polítiques dels governs i de les administracions que sota l’aixopluc de la reducció del dèficit imposada per la dictadura del mon financer estan desmantellant els serveis públics i l’Estat del Benestar. Cal un canvi radical en les polítiques públiques, econòmiques i sociolaborals.

La Intersindical-CSC creu en un estat de justícia social i això passa per la defensa aferrissada dels serveis públics i de l’Estat del Benestar dotats amb els recursos humans i econòmics suficients i necessaris per ajudar als més necessitats en temps de crisi.

Així mateix, és en aquest context que també volem denunciar el dèficit fiscal que pateix Catalunya i que agreuja encara més la insuficiència de recursos per fer front a la crisi. Al nostre parer la lluita social i la lluita nacional són dos elements inseparables i irrenunciables.

Considerem aquesta marxa com un acte més del calendari que ens ha de portar a la jornada d’acció i solidaritat d’àmbit europeu del 14N que al nostre país es traduirà en forma de Vaga General de la qual la Intersindical-CSC és una de les organitzacions convocants.

FEM-LOS FRONT!
VINE A LA MARXA CONTRA LES RETALLADES!